Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Neznámý muž ukradl zboží za jeden tisíc korun

PLZEŇ - Věci si schoval do cestovního kufru a chtěl s nimi odejít. Byl zastaven prodavačkou a hrozil jí teleskopem. Pátráme po totožnosti tohoto muže. 

     Policisté obvodního oddělení Plzeň – střed se při šetření trestného činu krádež a při pátrání po totožnosti neznámého pachatele obracejí na veřejnost. K případu došlo dne 15. ledna 2023 v prodejně Penny v ulici U Prazdroje v Plzni, kde si neznámý muž na prodejní ploše uschoval do cestovního kufru zboží v hodnotě tisíc korun. S kufrem a odcizeným zbožím pak prošel pokladní zónou a poté se ho u východu pokusila zastavit prodavačka. Začali se o kufr přetahovat a neznámý muž vyhrožoval prodavačce úderem teleskopickým obuškem, který vytáhl. Pak z místa utekl a kufr i s kradenými věcmi tam nechal.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedenému případu a kteří by pachatele poznali, případně i osoba, která je na fotografiích, se mohou přihlásit osobně na obvodním oddělení Plzeň – střed, nebo zatelefonovat na číslo 974 325 651, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
14. února 2023

vytisknout  e-mailem