Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Neznámí řidiči poškodili cizí majetek a odjeli

ZLÍNSKO: Hledáme svědky obou nehod.  

V pátek 21. listopadu 2014 okolo půl jedenácté dopoledne neznámý řidič nákladního vozidla projížděl křižovatkou v Otrokovicích – Kvítkovicích ve směru z ulice U Letiště na ulici Napajedelskou, neodhadl vzdálenost od semaforu pro chodce a při odbočování do něj narazil. Semafor se po nárazu zřítil na chodník. Při pádu nikoho nezranil, škoda na semaforu je vyčíslena předběžně na 20 000 korun. Řidič po nehodě odjel, aniž by poškození světelného zařízení oznámil na policii.
 
V pondělí 1. prosince 2014 ve tři čtvrtě na pět v podvečer řidič neznámého vozidla narazil při jízdě po ulici Kvítkovická v Napajedlech do dopravní značky „Přikázaný směr objíždění“, značku nárazem poškodil a ujel bez oznámení. V době nehody byla tma, řidič se zřejmě při cestě z Napajedel do Otrokovic dostatečně nevěnoval řízení a vjel tak na zvýšený středový ostrůvek, kde ulomil dopravní značku a způsobil na ní pětitisícovou škodu.
 
Hledáme svědky obou dopravních nehod, kteří by mohli blíže popsat jejich průběh a vozidla viníků dopravních nehod. Ozvěte se, prosím, na linku 158, nebo na telefonní číslo 974 666 581-582.
 
 
 
16. prosince 2014, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem