Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neznámí pachatelé kradli, když všichni spali

BENEŠOVSKO - Poškozeným vznikla škoda v celkové výši 40 tisíc korun. 

Setkání a posezení několika přátel se po probuzení změnilo spíše ve zlý sen. Všichni totiž zjistili, že byli v nočních hodinách, zatímco spali, okradeni.

K celé události došlo 22. dubna 2023 v době od 1. do 3. hodiny v noci v areálu střediska Jizbice pod Blaníkem - Zhoř. Neznámý pachatel nebo pachatelé postupně vstoupili do dvou stanů, čtyř chatek a prostor hotelu, kde okradli spící muže o jejich peněženky s doklady a finanční hotovostí a o dva reproduktory. Celková škoda na odcizených věcech a hotovosti se vyšplhala na 40 tisíc korun.

Kamery v hotelu zachytily 3 muže, kteří zde nebyli ubytovaní a po hotelu se v nočních hodinách pohybují. Poznáte je? Pokud ano, ozvěte se nám prosím na linku 158 nebo nejlépe přímo policistům na Obvodní oddělení Vlašim, kteří se tímto případem zabývají, a to na tel. číslo 974 871 750 nebo 735 785 869.

Policisté z Vlašimi ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a porušování svobody, za což hrozí zatím neznámému pachateli až 2letý trest odnětí svobody.

Za případnou pomoc a důležité poznatky předem děkujeme.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
3. května 2023

vytisknout  e-mailem