Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Neznámá řidička srazila malou dívku

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V sobotu 10. září 2016 v 16:25 hodin se na cyklostezce mezi obcemi Dubňany a Mutěnice zranila při pádu z jízdního kola dvaačtyřicetiletá cyklistka. Podle prvotního šetření se podařilo získat informaci, že se měla bočně střetnout s jinou projíždějící cyklistkou. Druhá cyklistka však na místě nehody nesetrvala a neznáme její totožnost. Podle svědka události mohla mít růžový dres nebo triko.
  2. V pondělí 12. září 2016 v 14:57 hodin došlo v Hodoníně na křižovatce ulic Dobrovolského a Komenského ke střetu osobního vozidla a nezletilé chodkyně. Sedmiletá dívka šla po chodníku od budovy Základní umělecké školy směrem k náměstí. Zřejmě se řádně přesvědčila, zda může bezpečně přejít komunikaci, a začala přecházet vozovku mimo vyznačený přechod pro chodce směrem k obchodnímu domu IRO. Přitom vběhla do jízdní dráhy z pravé strany přijíždějícímu zatím nezjištěnému osobnímu vozidlu. Řidička auta již nedokázala pro krátkou vzdálenost střetu s chodkyní zabránit a narazila do ní. Otec dívky, který se na místo dostavil, sdělil, že událost nechce řešit a tak řidička odjela. Dle svědků by se mohlo jednat o osobní vozidlo Peugeot, nebo Fiat Uno či Fiat Fiat Punto černé barvy, třídveřový model. Řidička byla ve věku 40-45 let, výšky cca 162 cm , blond či melírovaných vlasů po ramena
  3. V noci pátek 9. září 2016 v 00:36 hodin došlo v obci Dubňany k poškození zaparkovaného vozidla. Na tříramenné křižovatce ulic Fr. Vlacha, U Studánky jel doposud neznámý řidič po ulici Fr. Vlacha ve směru k obci Mutěnice. Během jízdy se zřejmě plně nevěnoval řízení a narazil pravým bokem vozidla do vozidla Fiat Bravo parkujícího na nájezdu. Neznámý řidič z místa nehody odjel.

Policisté uvítají jakékoliv informace a poznatky k popisované události. Ozvat se nám můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 15. 9. 2016

 

vytisknout  e-mailem