Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nezletilou lákali na bonbony

NYMBURSKO - Případ od úterního večera šetří policisté z Lysé nad Labem. 

Dne 20. října 2015 bylo na L158 oznámeno, že kolem 17 hodiny mělo v Lysé nad Labe dojít k obtěžování nezletilé dívky. Ulicí Stržiště, kde dívka čekala na svého bratra, mělo projíždělo bílé dodávkové vozidlo, ve kterém seděli dva muži. Po zastavení vozidla měl jeden z nich oslovit dívku s tím, že jí dá bonbon, ale musí nastoupit k nim do vozidla. Tohoto se nezletilá zalekla a z místa utekla do vedlejší ulice. Následně se ukryla do místní restaurace, kde celou věc sdělila barmance.
Po oznámení této události hlídka policistů ve spolupráci s Městskou policií ihned zajistili kamerový záznam a zahájili pátrací akci po uvedeném vozidle. V okolí místa skutku byli kontaktováni možní svědci, kteří by mohli k případu poskytnout jakékoliv informace, nicméně nikdo si popisovaného vozu nevšiml. Dále byly kontaktovány i firmy, které by uvedeným vozidlem mohly disponovat, avšak vše s negativním výsledkem.
Po vyslechnutí poškozená dívka k popisu mužů sdělila, že oběma bylo přibližně 40 let, jeden z nich - řidič vozidla měl knír, druhý měl bradku. Dále uvedla, že za vozidlem byl připojen vozík zlaté barvy, který měl dvě nápravy. 
 
Tímto žádáme veřejnost, aby ten, kdo by mohl k případu poskytnout jakékoliv informace, kontaktoval L 158, nebo volal na tel. č. 724 323 475. Případ je nadále v šetření policistů obvodního oddělení Lysá nad Labem. 
 
 
por. Bc. Petra Potočná
tisková mluvčí
P ČR Nymburk
23. října 2015

vytisknout  e-mailem