Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Nežij vteřinou

BLANENSKO: Desátý ročník je zaměřen na zabezpečení motocyklů od A-Z a prevenci proti krádežím. 

Policisté Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje připravili pro všechny příznivce jedné stopy již desátý ročník tradiční preventivní akce s názvem „Nežij vteřinou“.

Motorkáře zveme do areálu Sloupsko-šošůvských jeskyní v sobotu 10. června od 11:00 hod, hlavní program startuje v 13:00 hodin.

Letošní ročník je tematicky zaměřen na Zabezpečení motocyklů od A-Z a prevenci proti krádežím. Policisté budou také upozorňovat na rizika jízdy a následky dopravních nehod. Návštěvníci si vyzkouší poskytnutí první pomoci pod vedením zkušených záchranářských profesionálů. Na jednotlivých stanovištích budou prezentovány moto týmy hradní stráže, dopravní i vojenské policie. Proběhne dynamická a praktická ukázka bezpečného ovládání motocyklu v rámci projektu „Bezpečně na motorce“. Nebudou chybět ani policejní záběry z dopravních nehod rozšířené o rozbor dopravních kolizí. Zájemci si budou moci prohlédnout také techniku, výstroj a vybavení jednotlivých složek IZS včetně vrtulníku LZS. V rámci preventivního programu proběhne uctění památky zesnulých motorkářů.

Zvuková zpráva: NV_zvuk.mp3

por. Andrea Cejnková, 7. června 2017

Odkazy do noveho okna

Nežij vteřinou_2017-01

Nežij vteřinou_2017-01 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem