Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nezdařený nákup

DĚČÍN - Přes síť si objednal zboží, nepřišlo. 

K nenalezení

RUMBURK - Rumburští policisté se od středy čtrnáctého listopadu zabývají oznámením o možném přečinu porušování domovní svobody, ke kterému mohlo dojít v jednom ze zdejších rodinných domů. Na seznamu chybějících věcí se objevil elektrický gril v hodnotě dvou tisíc českých korun, který se ještě o den dříve nacházel v pergole u domu.

Pojede zase ?

DĚČÍN - Sdělenému podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání čelí od patnáctého listopadu dvaatřicetiletý muž z Děčínska.  V dopoledních hodinách projížděl Huntířovem a seděl za volantem, ačkoliv by neměl. Od března letošního roku má správním orgánem vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel. Jeho čtvrteční prohřešek skončil v hledáčku benešovských policistů, kteří na něm dále pracují.

 Neklaplo to

DĚČÍN – V kanceláři policejního inspektora z Podmokel se ocitl jednatřicetiletý muž z Českokamenicka, který devátého listopadu letošního roku zavítal do nákupního střediska v Děčíně. Na prodejní ploše sáhl po dvou lahvích alkoholu v celkové hodnotě 660,- Kč. Když přišlo na placení, zkusil se tomu vyhnout. Prošel mezi pokladnami bez mrknutí oka, leč oko bezpečnostního pracovníka bylo bystřejší. Vzápětí skončil v rukou policistů a nezaplacené zboží bylo vráceno zpět do prodeje.

Pozor na internetový prodej !

DĚČÍN – Podmokelští policisté prověřují okolnosti nepříjemnosti, která potkala mladého muže z Děčínska. Začátkem letošního listopadu si přes zahraniční internetový portál objednal mobilní telefon zn. Razer Phone. Na zaslané údaje odeslal požadovanou částku. K tomu zaplatil za objednané zboží odpovídající clo. Ze své peněženky vydal částku 21.612,- Kč a patnáctého listopadu obdržel balíček. Když ho rozbalil, byl prázdný … Policisté oznámení prověřují s ohledem na možný přečin podvodu.   

Postrádá nejen pruty

KRÁSNÁ LÍPA – Patnáctého listopadu letošního roku vyjížděli krásnolipští policisté do Chřibské, kde zřejmě mohlo dojít k přečinu krádeže. Ze zaparkovaného uzamčené auta u domu zmizely během několika hodin věci v celkové hodnotě deseti tisíc českých korun. Jejich majitel postrádá např. rybářské pruty a kempingové věci.

Děčín 15. listopadu 2018

nprap. Bc. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail: krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem