Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Nevíte, kde dívka je?

Rodina pohřešuje dívku, která koncem listopadu utekla ze školy a doposud se nevrátila. 

Pražští kriminalisté se zabývají pátráním po šestnáctileté dívce, která v pondělí 28. listopadu okolo třinácté hodiny utekla ze střední školy v pražském Karlíně a doposud se nevrátila. Od té doby má dívka vypnutý mobilní telefon a rodině o sobě nepodala žádnou zprávu.

V minulosti dívka nebyla nikdy pohřešovaná. V poslední době v rodině docházelo k běžným konfliktům, které prý ale nebyly nikterak závažné. Vzhledem k tomu má rodina obavu o její život a zdraví.

Popis: Pohřešovaná je ve věku 16 let, má 161 centimetrů vysokou střední postavu a černé středně dlouhé vlasy. Na sobě měla oblečenou černou silonovou bundu s chlupatým límcem a legíny. Na nohou měla černé polobotky a přes rameno koženkovou kabelku zelené barvy.

Kriminalisté zabývající se pátráním po osobách provedli celou řadu prověrek různých lokalit a dalších jiných úkonů, které do současné doby nebyly úspěšné, a dívku se doposud vypátrat nepodařilo.

Z toho důvodu se nyní obracíme na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. Jakékoliv informace vedoucí k pohybu či pobytu pohřešované přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.

Za pomoc a spolupráci předem děkujeme.

por. Mgr. Iveta Martínková – 13. 12. 2016

vytisknout  e-mailem