Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Neviděli jste nehody?

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky dopravních nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto událostí:

  1. V pátek 17. dubna 2015 v 16:30 hodin v Kyjově v ulici Kostelecká před domem č.p. 2073 došlo k nabourání zaparkované dodávky VW Transporter, Zatím nezjištěný řidič s dodávkou Ford Tranzit červené barvy se zřejmě plně nevěnoval řízení a narazil do zpětného zrcátka zaparkovaného vozidla. Poté však pokračoval bez zastavení dál v jízdě směrem k ulici Nětčická.
  2. Ve dnech 20. dubna nebo 21. dubna 2015 došlo v Kyjově na parkovišti v ulici Dobrovolského (parkovací místo naproti vjezdu do areálu Pekárny Hapek) k nabourání zaparkovaného vozidla Škoda Felicia. Dosud neznámý řidič pravděpodobně při odjezdu z parkovacího místa narazil do zaparkovaného auta a z místa odjel, aniž by událost nějak řešil.
  3. Ve středu 22. dubna 2015 ve 12:20 hodin došlo na silnici č. I/55 mezi obcemi Vnorovy a Strážnice k ohrožení řidiče osobního vozidla Škoda Octavia modré barvy. Doposud neznámý řidič pravděpodobně s vozidlem Škoda Octavia světlé barvy jedoucí od Strážnice při jízdě za nákladním vozidlem náhle zpoza něj vyjel do protisměrného jízdního pruhu. Tam v tom okamžiku jel řidič modré oktávky, který na situaci reagoval stržením řízení vpravo a najetím na krajnici. Ke střetu obou vozidel nedošlo.
Případní svědci těchto událostí se mohou ozvat na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158.
 
por. Bc. Petr Zámečník, 24. 4. 2015

vytisknout  e-mailem