Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Neviděli jste bouračky?

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky dopravních nehod. 

 Dopravní policisté hledají svědky dopravních nehod:

  1. V sobotu 4. července 2015 v 09:15 hodin se v Kyjově na křižovatce ulic Strážovská a Pod Kohoutkem stala dopravní nehoda. Řidič jedoucí na mopedu po ulici Strážovská od nemocnice směrem do centra města najel na pravou krajnici a začal z pravé strany předjíždět před sebou jedoucí vozidla. Při jeho manévru však najednou na pravou krajnici najelo i osobní vozidlo Mazda jedoucí stejným směrem. Řidič mopedu se auta lekl a prudce zabrzdil. Tím však došlo k jeho pádu z mopedu na vozovku a zranil se. Policisté nyní zjišťují míru zavinění jednotlivých účastníků.
  2. V pátek 3. července 2015 v době od 18:15 do 20:00 hodin se v Hodoníně na parkovišti před obchodním centrem Cukrovar stala dopravní nehoda. Doposud neustanovený řidič při couvání narazil do zadního rohu zaparkovaného vozidla Opel Astra. Nezjištěný řidič z místa odjel.
  3. Ve středu 1. července 2015 v době od 10:45 do 11:00 hodin se v Hodoníně na parkovišti před obchodním domem Lidl stala dopravní nehoda. Doposud neustanovený řidič modrozeleného vozidla narazil do boku zaparkovaného vozidla Citroen C3. Neznámý řidič z místa odjel.
Pokud jste byli svědky některé ze zmiňovaných nehod, můžete se policistům ozvat na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158.
por. Bc. Petr Zámečník, 8. 7. 2015

vytisknout  e-mailem