Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Neuzamčená auta

VSETÍNSKO: V sobotu z neuzamčeného auta zmizela kabelka s peněženkou a mobilem. 

V sobotu ráno v Rožnově pod Radhoštěm ukradl zloděj z nezamčeného auta dámskou kabelku. Ženě z Karviné tak vznikla škoda přesahující dvacet tisíc korun.

Většího pohybu lidí a určitého zmatku využil pravděpodobně dosud neznámý pachatel v sobotu ráno v centru Rožnova pod Radhoštěm. Při vykládání zboží z vozidla Ford Tranzit pětadvacetiletá žena z Karviné měla uloženou svou kabelku na sedadle spolujezdce. Vozidlo ponechala neuzamčené a neměla ho stále pod dohledem. Kabelka během hodiny z auta zmizela. V ní mobilní telefon za patnáct tisíc korun, peněženka s platebními kartami, osobními doklady a hotovostí sedm tisíc korun. Policisté nadále zjišťují informace, které by je dovedly k pachateli trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Obdobné případy neuzamčených vozidel řešili policisté nedávno i na Vsetíně a Halenkově. Žádáme proto občany, aby při opuštění vozidla v něm neponechávali cenné věci, jako jsou dokladové tašky, dámské kabelky, mobilní telefony nebo fotoaparáty. Před opuštěním vozidla zkontrolovali jeho zabezpečení proti pohybu i uzamčení a uzavření dveří a oken.

30. října 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem