Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Neunesli tíhu zodpovědnosti a ujeli

HODONÍNSKO: Policisté hledají svědky dopravních nehod. 

 Dopravní policisté hledají svědky dopravních nehod:

  1. Ve středu 5. srpna 2015 v 03:55 hodin došlo v Hodoníně v ulici Měšťanská před domem č. 3906/11A k nabourání zaparkovaného osobního vozidla Ford Mondeo. Doposud nezjištěný řidič se pravděpodobně při couvání s vozidlem modrozelené barvy pravděpodobně typu Škoda Fabia nebo Favorit nevěnoval řízení a narazil do odstaveného vozidla. Poté, aniž by celou věc nějak řešil, odjel směrem k náměstí TGM.
  2. Ve čtvrtek 6. srpna 2015 kolem 12:15 hodin v Moravském Písku v ulici Padělská před domem č.p. 512 jel doposud nezjištěný řidič s dodávkovým vozidlem bílé barvy směrem k sil. č. I/54. Při jízdě pravděpodobně došlo k pádu nákladu z ložné plochy vozidla, který poškodil drátěné oplocení předzahrádky rodinného domu. Poté náklad narazil do betonového sloupu elektrického vedení a poškodil izolátor. Řidič s dodávkou z místa události ujel.
  3. V pátek 7. srpna 2015 v 04:45 hodin došlo na silnici mezi obcemi Vracov a Vlkoš k dopravní nehodě. Dosud nezjištěný řidič dodávkového vozidla bílé barvy, jedoucí směrem na Vracov, se pravděpodobně plně nevěnoval řízení a při projíždění mírné pravotočivé zatáčky vjel do protisměru. Tam se bočně střetl s protijedoucím vozidlem Ford Transit, které poškodil. Po dopravní nehodě bez zastavení ujel.
Policisté uvítají jakékoliv svědectví k uvedeným nehodám. Ozvat se nám můžete na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158.
por. Bc. Petr Zámečník, 12. 8. 2015

vytisknout  e-mailem