Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nestihl nic ukrást

TEPLICE - Zloděj zadržen, Momentální nápad, Viděli jste nehodu? 

Nestihl nic ukrást
V sobotu po čtvrté hodině ráno se pokusil 25letý muž vloupat do areálu firmy v Krupce. Přeštípl dráty u oplocení a vnikl na pozemek, kde byl však po chvilce vyrušen a zadržen hlídkou městských policistů z Krupky. I přesto, že nestihl nic odcizit, bylo mu sděleno ve zkráceném přípravném řízení podezření z krádeže ve stadiu pokusu.  
 
Momentální nápad
 
S plánováním krádeže si zřejmě nelámal hlavu 18letý mladík z Hostomic. Momentální nápad se mu v hlavě zrodil, když uviděl jít po ulici v Hostomicích mladou ženu, která vedle sebe vedla jízdní kolo. Mladík k ní přiskočil, kolo jí vytrhl a ujel na něm. Za dva dny se podařilo zjistit policistům zlodějovu totožnost a po příznání mu bylo sděleno podezření z krádeže. Vyšetřován je na svobodě.
 
 
Viděli jste nehodu?
 
K dopravní nehodě mělo dojít v době od 28. března 2011 od 19:00 hod. do 29. března 2011 do 17:00 hodin na parkovišti před domem č.p. 1634/13 v ulici Přítkovská v Teplicích. Nezjištěný pachatel poškodil zaparkované vozidlo Toyota, registrační značky 6U4 8049, a z místa ujel, aniž by učinil opatření uložené mu zákonem. Na vozidle došlo k poškození levé přední části (nárazníku a blatníku).
Případní svědci uvedené nehody ať se obrátí na Dopravní inspektorát v Teplicích, ulice Husitská 5, nebo na telefonní linku 974439260.
 
 
  
Teplice, 4. dubna 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem