Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Neslyšel někdo výbuch?

Výbušnina otevřela trezor  

 

trezor 2.jpg trezor 2.jpg
Blatenští policisté pátrají po pachateli či pachatelích, kteří se během posledních dvou dnů vloupali do prodejny ve Lnářích na Blatensku.
   Dne 6. 7. 2008 kolem druhé hodiny vnikli do prodejny po vypáčení  zadních dveří od bývalého bazaru v objektu  a následném vypáčení  zadních dveří přímo  do prodejny. Ze skladu prodejny si odnesli kartony cigaret  různých značek v celkové hodnotě 70 000 korun.
    Podruhé se do prodejny pachatelé vloupali 7.7.2008 ve večerních hodinách, kdy rozlomili zámek u dveří vedoucích do skladu a vnikli do prodejny. Ze stojanu odcizili cigarety a zaměřili se na trezor ve zdi. Za použití výbušniny trezor otevřeli a z něj odcizili řádově několik desítek tisíc korun a dobíjecí karty na mobilní telefony. Výbuchem se poškodily zdi, obklady a dveře. Celková škoda se odhaduje na bezmála 80 000 korun.
   Policisté žádají veřejnost o pomoc.  Jakékoli informace k případu, k výskytu podezřelých osob či vozidel pohybujících se v inkriminovanou dobu ve Lnářích, je možné sdělit na linku 158 nebo přímo na policejní stanici v Blatné, J.P. Koubka 22, tel. č. 383 422 005. Včasné zavolání na policii v případě podezřelého pohybu osob v blízkosti prodejny v obci zejména v noční době by mohlo být přínosné k
trezor 3.jpg trezor 3.jpg
dopadení pachatele.

 

vytisknout  e-mailem