Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neřidič pod vlivem drog a nejen to!

Praha venkov – VÝCHOD – V sobotu odpoledne policisté z Brandýsa nad Labem zastavili ve Staré Boleslavi muže, který se dopustil hned několika přestupků. 

Brandýští policisté odhalili v sobotu odpoledne 24. února muže, který nejen že není držitelem řidičského oprávnění, tak i přesto usedl za volant vozidla, které nesplňovalo technické podmínky. S osobním vozidlem značky Peugeot sjížděl z dálnice D10 do Staré Boleslavi, kde ho zastavili policisté z důvodu běžné silniční kontroly. Pětatřicetiletý mladík nebyl nikdy držitelem řidičského průkazu, přesto se nebál usednout za volant. Odvahu mu zřejmě dodala droga, kterou požil před jízdou. Tuto skutečnost na místě zjistili policisté, kteří s mužem provedli orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle. Při kontrole vozidla policejní hlídce neunikl fakt, že auto již téměř jeden rok nemá platnou technickou kontrolu.

S mužem policisté sepsali oznámení o přestupcích, kterými se budou dále zabývat pracovníci příslušného správního orgánu.

nprap. Mgr. Eva Hašlová
tisková mluvčí PČR Praha venkov – VÝCHOD
27.2. 2018

vytisknout  e-mailem