Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Nepozorní řidiči bourali

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  • V pátek 18. ledna 2019 v 19:05 hodin neznámý řidič při jízdě směrem od Strážnice na Bzenec zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy a při průjezdu pravotočivou zatáčkou vyjel vlevo do protisměrného jízdního pruhu. Tam v té době jela Škoda Felicia, jejíž řidič ve snaze zabránit hrozícímu střetu vyjel vpravo mimo vozovku, kde přejel vyústění účelové komunikace a havaroval na protější straně této komunikace v travnatém příkopu. Ke střetu obou vozidel nedošlo, ale neznámý řidič pokračoval bez zastavení dál v jízdě ve směru na Bzenec.
  • V sobotu 12. ledna 2019 v 20:30 hodin couval neznámý řidič osobního vozidla Kia bílé barvy z parkovacího místa vyhrazeného pro osoby tělesně postižené u Lidlu v Hodoníně. Přitom narazil do levého boku za ním stojícího vozidla Taxi Škoda Superb. Neznámý řidič spolu však odjel z místa pryč ve směru ke kruhovému objezdu.
  • Ve středu 9. ledna 2019 v době od 10:45 do 11:30 hodin došlo v Hodoníně v ulici Velkomoravská na parkovišti na vyhrazeném místě pro invalidy před obchodním domem Albert Hypermarket k poškození vozidla. Nezjištěný řidič se pravděpodobně plně nevěnoval řízení a při vyjíždění z parkovacího místa naboural vedle sebe stojící vozidlo Dacia Sandero. Poté řidič z místa DN odjel, aniž by danou věc řešil.
  • V pondělí 7. ledna 2019 v době od 12:15 do 13:00 hodin došlo ve Veselí nad Moravou na parkovišti OD Kaufland k poškození vozidla. Neznámý řidič se plně nevěnoval řízení vozidla a při najíždění nebo vyjíždění z parkovacího místa poškodil zaparkované vozidlo Audi. Neznámý řidič bez toho, aby splnil své zákonné povinnosti, z místa dopravní nehody odjel.

Policisté nyní hledají svědky, kteří nehody mohli vidět nebo by mohli identifikovat neznámé řidiče a jejich vozidla. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 21. 1. 2019

vytisknout  e-mailem