Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nepoznáváte dva muže na kamerovém záznamu?

PRAHA VENKOV-ZÁPAD – Hledáme svědka krádeže, a i jejího pachatele. 

Policisté z obvodního oddělení Libčice nad Vltavou se zabývají případem krádeže elektrické koloběžky.

Dle dosavadního šetření policie měl dosud neztotožněný pachatel 18. června, v době od 9:05 do 9:20 hodin, odcizit elektrickou koloběžku značky SXT černé barvy, se světle modrým nápisem značky, kterou poškozený umístil v supermarketu v ulici Tyršovo náměstí v Roztokách, a to na místo mezi trafikou a přístrojem na mytí rukou. Poté, co se poškozený vrátil z nákupu, koloběžka na místě nebyla.

Na videu jsou zachyceni dva muži, které potřebujeme ztotožnit, přičemž jeden z nich je v současné době podezřelým z krádeže koloběžky. Na sobě má modrou bundu s kapucí, v přední části modrou taštičku a na zádech má černý batoh se žlutým vzorem. Druhého muže, který má na záznamu světlou košili s krátkým rukávem a černé kraťasy, hledáme z důvodu svědectví.

Prosíme případné svědky, kteří muže na záznamu poznávají a mohli by nám pomoct při jejich ztotožnění, aby veškeré informace sdělili na bezplatné lince tísňového volání 158 nebo přímo kontaktovali policisty z obvodního oddělení Libčice na lince 974 866 400.


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Rakovník
30. června 2021

vytisknout  e-mailem