Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nepoznáte osoby na záznamech?

TEPLICKO, MOSTECKO - Policisté se obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci. 

     Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti osob, které by nám mohly poskytnout důležité svědectví v rámci prověřování protiprávní trestné činnosti.

     Dne 26. října 2021 kolem 19:35 hodin neznámý pachatel v prodejně v ulici Kabátnická  v Mostě odcizil sluchátka. V inkriminované době se na místě činu nacházel muž a žena, které zachytil bezpečnostní kamerový systém, tito lidé by nám mohli sdělit důležité informace, které by mohly vést k ustanovení totožnosti pachatele.

     Dne 28. října v 14:26 hodin došlo v Teplicích, ul. Masarykova na benzínové čerpací stanici ke krádeži peněženky. Neznámý pachatel se naklonil do osobního vozidla, ve kterém seděla poškozená, a ze sedadla spolujezdce jí ukradl peněženku s platební kartou, o kterou se s ženou chvíli přetahoval a následně s peněženkou z místa utekl, jeho jednání zachytily bezpečností kamery.  

     Tentýž den se pak neznámý pachatel pokusil vybrat pomocí odcizené karty peníze z bankomatu v Krupce, muž se zakrytým obličejem měl na sobě bundu, na jejíž přední straně je nápis "NAPAPIJRI". Policisté se domnívají, že všechny tři skutky spolu mnohou souviset, a proto se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc.

     Policisté v rámci pátrání po pachateli těchto skutků vyzývají spoluobčany, kteří by nám mohli sdělit informace k totožnosti osob na záznamech, aby poskytli svědectví na OOP Teplice - Trnovany (tel. č. 974 440 600), nebo na linku 158.

24. ledna 2022, mjr. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem