Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nepostrádá někdo své horské kolo, které mu bylo odcizeno?

BEROUNSKO – Pokud jej poznáváte, přihlaste se nám. 

Policisté z obvodního oddělení Hořovice evidují oranžové jízdní horské kolo CANNONDALE, které odcizil osmačtyřicetiletý muž 20. srpna 2021 v blíže nezjištěné obci u Plzně. Kolo policisté zajistili a doposud se nepodařilo najít jeho majitele.

K odcizení jízdního kola dle výpovědi pachatele, který má bohatou majetkovou trestní minulost i současnost, došlo tak, že jel vlakem se dvěma kamarády z Rokycan do Plzně za zábavou, odkud jim v brzkých ranních hodinách nejel zpátky žádný spoj, a proto se rozhodli jít pěšky. Po cestě, v nějaké vesničce za Plzní, uviděli před vraty jednoho z rodinných domů šest nezabezpečených jízdních kol, z nichž si tři vybrali a odjeli na nich do Rokycan. 

Bohužel se policistům doposud nepodařilo najít majitele, přičemž ani v dostupných evidencích kolo není evidováno jako odcizené.

V této souvislosti se obracíme zejména na vlastníka bicyklu, který mu byl ukraden, ať kontaktuje policisty z obvodního oddělení Hořovice na telefonním čísle: 974 872 710 nebo 602 262 099. Tímto žádáme i všechny občany, kdo výše uvedené kolo poznává a ví, komu patří, nechť se nám ozve.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
24. září 2021

vytisknout  e-mailem