Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Nekradla poprvé a navíc byla vedena jako hledaná osoba

HORAŽĎOVICE - V obchodě včera ráno žena odcizila dvě čokolády a za krádeže byla již odsouzena. Navíc soud vydal na ženu příkaz k zatčení. 

Ve středu 19. ledna letošního roku přišla v Horažďovicích do obchodu na ulici Strakonická žena. Krátce po osmé hodině ráno odcizila z regálu dvě čokolády, které uschovala pod oblečení a prošla pokladní zónou bez úhrady. Podezřelá žena byla pracovníkem obchodu vyzvána, aby zboží vrátila, což učinila a případ byl oznámen na policii.

Policisté z místního obvodního oddělení zjistili totožnost dvaadvacetileté ženy z Jablonce nad Nisou. Dalším šetřením policisté zjistili, že za trestný čin krádeže byla žena v posledních třech letech odsouzena a potrestána, konkrétně podle rozsudku Okresního soudu v Klatovech a trestním příkazem Okresního soudu Plzeň-město.

Policisté ve zkráceném přípravném řízení předali podezřelé ženě sdělení podezření ze spáchání přečinu krádež.

Policisté v rámci prověřování případu zjistili, že na ženu byl v polovině měsíce listopadu 2021 vydán Okresním soudem v Klatovech příkaz k zatčení. Policisté ženu zadrželi a převezli k soudu a pátrání po hledané osobě bylo v celostátním pátrání zrušeno.

nprap. Dana Ladmanová

20. ledna 2022

vytisknout  e-mailem