Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Několikrát trestaný výtržník opět zaútočil

ZLÍNSKO: Mlátil muži hlavou o barový pult a bušil do něj pěstmi.  

Včera před sedmou hodinou večer přijali vizovičtí policisté oznámení od vyděšené servírky jednoho z barů ve Slušovicích o tom, že je v nočním podniku podnapilý agresivní muž, který napadá jiné hosty.

Policisté na místě zadrželi jednoho z návštěvníků podniku, který se při jejich příchodu snažil odejít. Podle slov servírky i ostatních hostů byl právě odcházející muž výtržníkem, který napadl jednoho z nich a chtěl ublížit také servírce. Do nočního podniku přišel po šesté hodině večer, a objednal sobě a pár návštěvníkům pití. Někteří příchozí postupně odešli a u baru zůstal pětatřicetiletý muž, který chtěl také zaplatit a odejít. Agresivní host začal bezdůvodně tohoto muže napadat, mlátil jej pěstmi do obličeje, tloukl mu hlavou o barový pult, několikrát jej udeřil čelem do obličeje a do nosu. Pak ho povalil na zem a fyzické napadání pokračovalo údery pěstí do obličeje a do žeber. Přestal až po hlasitém upozornění od ostatních hostů, ať toho nechá. Poté uchopil barovou židli, napřáhl se a šel směrem k servírce, kterou osočil z toho, že jej okradla. Útok židlí na hlavu servírky naštěstí nedokončil díky ostatním návštěvníkům, kteří mu v tom zabránili.

Policisté čtyřiačtyřicetiletému muži z Doubrav naměřili 3,06 promile alkoholu v dechu a po prohlídce u lékaře jej odvezli k vystřízlivění do kroměřížské protialkoholní stanice. Nyní ho čeká vyšetřování z přečinu výtržnictví a ublížení na zdraví s trestní sazbou odnětí svobody do tří let. Zraněného muže odvezla záchranná služba do zlínské nemocnice k ošetření.


24. června 2014, nprap. Monika Kozumplíková
 

vytisknout  e-mailem