Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Někdo se vloupal do bytů

KROMĚŘÍŽSKO: Pachatel způsobil škodu za bezmála šestnáct tisíc korun. 

Ve středu se během dopoledních hodin neznámý pachatel zaměřil na bytový dům v okrajové části Kroměříže. Násilím překonal vstupní dveře do domu a následně vnikl do bytu ve čtvrtém patře. Uvnitř vše prohledal, nic však neodcizil. Poté se vloupal do dalšího bytu v pátém patře. Také zde vše prohledal. Tentokrát si odnesl peněženku, ve které se nacházelo 380 Euro. Škoda, kterou zloděj způsobil poškozením dveří, přesáhla částku pět tisíc korun.
Případem se nyní zabývají kroměřížští policisté. Po pachateli, který se tímto jednáním dopustil trestných činů krádež, poškození cizí věci a porušování domovní svobody, intenzívně pátrají. V případě dopadení zloději hrozí až tříleté vězení.
 
V době krádeže se na místě činu pohyboval neznámý muž, který byl přibližně 180 centimetrů vysoké sportovní svalnaté postavy a měl černé krátce střižené vlasy. Oblečen byl do šedých kalhot (kapsáčů) a bílého trika. Na zádech nesl tmavý batoh. Na pravé ruce měl tetování, které částečně skrýval rukáv trička. Vzhledem k tomu, že se podařilo vytvořit identikit neznámého, žádáme o pomoc při určení totožnosti tohoto muže také veřejnost. Informace mohou občané poskytnout na kterémkoliv obvodním oddělení Policie ČR nebo na bezplatné lince 158. Mužova výpověď nám může pomoci k objasnění tohoto případu.
 
 27. srpna 2013, por. Mgr. Simona Kyšnerová
Odkazy do noveho okna

identikit

identikit 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem