Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Někdo poškodil nově vysazené stromy

ZLÍNSKO: Městu Zlín způsobil škodu třicet tisíc korun.  

Policisté se zabývají poškozením celkem šesti stromů vysazených na Slunečné ulici největšího zlínského sídliště Jižní Svahy. Jednalo se o tři duby zasazené ve čtvrtek 10 listopadu a tři javory vysazené loňský rok. Stromy jsou poškozeny pořezáním neznámým předmětem natolik, že hrozí jejich odumření, takže je nutné je odstranit a nahradit novými stromy. Cena jednoho stromu je pět tisíc korun. Neznámý pachatel tak způsobil jejich poškozením škodu ve výši třicet tisíc korun.

Policisté přijali oznámení o poškození stromů od pracovníka odboru údržby zeleně města Zlín, který byl stromy vysazené ve čtvrtek následující den zkontrolovat.

Žádáme obyvatele sídliště Jižní Svahy o pomoc při pátrání po pachateli trestného činu poškození cizí věci. K poškození stromů došlo v době od čtvrtku 10. listopadu, 15.00 hodin odpoledne, kdy skončili pracovníci s jejich vysazováním, do pátku 11. listopadu, 11.00 hodin dopoledne. Pokud jste si všimli čehokoli, co by nám mohlo pomoci při prověřování, zavolejte na linku 158 nebo na číslo Obvodního oddělení PČR ve Zlíně 974 666 666.

 

 

 

16. listopadu 2016, nprap. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

poškozený strom

poškozený strom 

Detailní náhled

poškozené stromy

poškozené stromy 

Detailní náhled

poškozený strom 3

poškozený strom 3 

Detailní náhled

poškozený strom 2

poškozený strom 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem