Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Nehody ve Dni bez aut

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Policisté vyjížděli ke dvěma nehodám se zraněním.  

 

Ve čtvrtek 22. září, tedy v průběhu Dne bez aut, došlo na Uherskohradišťsku ke dvěma dopravním nehodám, při nichž byli zraněni lidé.

Ve Starém Městě v ulici Náměstí hrdinů vstoupila před třetí hodinou odpoledne na přechod pro chodce u Lidového domu třináctiletá dívka. Přecházela silnici ve směru k Lidovému domu a z levé strany přijížděla auta. Vozidlo jedoucí od Uherského Hradiště v pravém pruhu zastavilo. Felicie jedoucí ve středovém pruhu ale nezastavila a dívku přebíhající po přechodu srazila. Třináctiletá dívka utrpěla zranění, se kterým byla převezena do hradišťské nemocnice. Dechová zkouška u dvaatřicetileté řidičky z Hodonínska, která je podezřelá ze zavinění nehody, protože nezastavila před přechodem a neumožnila nerušené přejití po přechodu, byla negativní.

K další nehodě se zraněním došlo po půl sedmé večer na silnici před obcemi Velehrad a Modrá. Jednaosmdesátiletý muž z Hodonínska jel ve felicii ke Starému Městu. Do pravotočivé zatáčky najel tak rychle, že nezvládl její průjezd. Vyjel do protisměru, kde narazil do protijedoucího osobního opelu. Náraz odhodil opel mimo silnici do travnatého příkopu. Jednaosmdesátiletý řidič felicie utrpěl těžké zranění, s nímž byl převezen do hradišťské nemocnice. Řidič opelu zraněn nebyl, ale zraněna byla jednatřicetiletá žena a dvouletá holčička. Dechové zkoušky u obou řidičů byly negativní.


 

23. září 2011, por. Mgr. Aleš Mergental

Odkazy do noveho okna

nehoda Stare Mesto

nehoda Stare Mesto 

Detailní náhled

nehoda u Velehradu

nehoda u Velehradu 

Detailní náhled

nehoda u Velehradu _02

nehoda u Velehradu _02 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem