Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nehody v trutnovském regionu

Řídil vozidlo pod vlivem alkoholu 

Poškodil a ujel
Od pátečního večera do dopoledních sobotních hodin dne 29. 10. 2011 dosud nezjištěný řidič s neznámým vozidlem poškodil osobní vozidlo tovární značky Škoda Fabia. Viník narazil do levé boční části škodovky, která byla zaparkována na ulici Strojnická v Trutnově. Po nehodě z místa nehody bez nahlášení ujel. Po neznámém řidiči policisté intenzivně pátrají. Hmotná škoda je vyčíslena na 20 tisíc korun.

 

 

Na vině zřejmě rychlost
Mezi Špindlerovým Mlýnem a Vrchlabím došlo v sobotu 29. října 2011 po třiadvacáté hodině k havárii vozidla Škoda Superb. Dopravní policisté na místě nehody zjistili, že dvaadvacetiletá řidička při projíždění prudké pravotočivé zatáčky dostala na vlhkém povrchu smyk, který nezvládla. Nejprve vyjela vlevo mimo vozovku a narazila do kamenné opěrné zdi a dále vpravo na pravou krajnici, kde narazila do lanových svodidel. Požití alkoholických nápojů bylo vyloučeno dechovou zkouškou. Při havárii naštěstí nedošlo ke zranění osob. Hmotné škody jsou odhadnuty na 215 tisíc korun. 

 

Řídil podnapilý a bez řidičského průkazu
V pondělí 31. 10. 2011 před jednou hodinou ranní havaroval ve Vrchlabí před Městskými jatky v ulici Lánovská s vozidlem Škoda Felicia třicetiletý řidič. Na přímém úseku komunikace se zřejmě plně nevěnoval řízení, dle jeho vyjádření ladil autorádio, vjel vlevo mimo komunikaci a narazil do kovového zábradlí. Ke zranění řidiče nedošlo, ovšem dechová zkouška na alkohol prokázala požití alkoholických nápojů. Přístroj na měření alkoholu v dechu ve dvou případech ukázal hodnoty 2,91 a 2,76 promile. Samotný řidič se k požívání alkoholických nápojů před jízdou doznal. Policisté viníkovi nemohli zadržet řidičský průkaz, ten mu již byl odebrán při obdobném deliktu. Hmotné škody jsou vyčísleny na 25 tisíc korun.

nprap. Věra Krejčová
31. 10. 2011
 

Odkazy do noveho okna

ŠM-Vrchlabí 29.10.

ŠM-Vrchlabí 29.10. 

Detailní náhled

ŠM-Vrchlabí 29.10.

ŠM-Vrchlabí 29.10. 

Detailní náhled

TU 29.10.

TU 29.10. 

Detailní náhled

TU 29.10.

TU 29.10. 

Detailní náhled

Vrchlabí 31.10.

Vrchlabí 31.10. 

Detailní náhled

Vrchlabí 31.10.

Vrchlabí 31.10. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem