Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nehodovost na Litoměřicku

LITOMĚŘICE - Tři nehody zapříčinil alkohol; Doprava a Zahrada Čech; U Nezlů hořel malý stoh slámy. 

Nehodovost na Litoměřicku

Od pátku do neděle vyjeli dopravní policisté na Litoměřicku k 13ti nehodám, při nichž se jeden člověk zranil těžce a další tři lidé utrpěli lehká zranění. Hlavními příčinami se tentokrát staly nepřiměřená rychlost (4) a alkohol (3).

Zahrada Čech a doprava
V souvislosti s přílivem motorizovaných návštěvníků na litoměřické výstaviště, kde probíhá Zahrada Čech, nehody téměř nesouvisí. Během víkendu totiž policisté řešili pouze jednu nehodu u Dolánek, kde účastníkem byl řidič, který mířil do Litoměřic na výstavu. Motorizovaní návštěvníci, kteří museli popojíždět i v několika kilometrových kolonách se obrnili trpělivostí a byli opatrní.
I v nadcházejícím týdnu nemůžeme vyloučit menší problémy v plynulosti silničního provozu a to až do soboty 26. září. Proto upozorňujeme řidiče, aby využívali objízdných tras přes Roudnici nad Labem a těm, kteří přijíždějí od Ústí pak střekovskou stranu. Tím se mohou vyhnout nejfrekventovanější příjezdové komunikaci do Litoměřic, vedoucí přes Tyršův most.

U Nezlů shořel malý stoh

V pátek večer hořel stoh slámy na louce mezi Dolními a Horními Nezly. Jednalo se o 18 balíků slámy v hodnotě 6 300 Kč. K požáru vyjeli hasiči HZS Úštěk a SDH Liběšice. Vyšetřovatel hasičského záchranného sboru stanovil jako příčinu manipulaci s otevřeným ohněm a pravděpodobně se jednalo o úmyslné zapálení. Ve věci se jedná o podezření z trestného činu poškozování cizí věci.

vytisknout  e-mailem