Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nehoda s divočákem

LOUNY - Střet s lesní zvěří se naštěstí obešel bez zranění. 

Ve středu, kolem 9. 30 hodin, se na silnici I/7 u Chlumčan odehrála dopravní nehoda osobního automobilu a divokého prasete. Řidiči vozidla zn. Peugeot, jedoucímu ve směru od Prahy na Chomutov, náhle vběhlo do jízdní dráhy divoké prase. Řidič již nemohl střetu zabránit, divočák srážku nepřežil. K žádnému zranění osob naštěstí nedošlo. Dechová zkouška u řidiče byla negativní.

Vloupačky do bytu a domu

Policisté šetří případy vloupání do bytu v Žatci a rodinného domu v Lounech. V prvním případě došlo k vloupačce v ulici Obránců Míru, kde dosud neznámý pachatel vnikl nejprve do společných prostor a následně do jednoho z bytů v domě. Odcizil počítač, čímž poškozenému způsobil škodu za 4 500 Kč. Do rodinného domu se nezjištěný poberta vloupal v minulých dnech v lounské Horově ulici. Odtud si přisvojil křovinořez, různé obrazy, ale i šperky a další věci. Způsobenou škodu vyčíslil majitel na cca 16 tisíc korun. Policisté v obou případech již zahájili úkony trestního řízení a po pachateli-ích pátrají.

Z chodby zmizelo kolo

Policisté šetří krádež jízdního kola, které v minulých dnech odcizil dosud nezjištěný pachatel ze společné chodby jednoho obytného domu v žatecké ulici Obránců Míru. Bicykl neuchránil ani lankový zámek, kterým byl uzamčen k zábradlí. Škodu majitel vyčíslil na 15 200 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po zloději pátrají.

Nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 10. prosince 2015

 

 

 

vytisknout  e-mailem