Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Nehoda kamionů zablokovala křižovatku

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Uzavírka trvala několik hodin. 

Dnes ráno krátce před šestou hodinou došlo v Uherském Brodě v křižovatce ulic Těšovská, Dr. Horáka a U Dvora k dopravní nehodě, při které se zranili dva lidé.

Sedmačtyřicetiletý zahraniční řidič nákladní soupravy přepravující mouku jel po hlavní silnici Těšovská směrem na Luhačovice. V křižovatce zřejmě až na poslední chvíli zaregistroval před ním stojící osobní automobil značky Renault Duster, který odbočoval vlevo. Aby se na mokré vozovce vyhnul střetu, strhl řízení do protisměru a tam se následně čelně srazil s protijedoucí nákladní soupravou převážející krmivo. Po nárazu byla protijedoucí souprava s krmivem odhozena na zídku rodinného domu a souprava s moukou poté ještě narazila do renaultu.  

Při dopravní nehodě se zranili oba řidiči nákladních souprav. Dvoučlenná osádka osobního automobilu vyvázla bez zranění. Dechové zkoušky na alkohol byly u všech řidičů negativní.

Na nákladních vozidlech vznikla škoda milion šest set tisíc korun, na osobním automobilu sto padesát tisíc korun a na zídce deset tisíc korun.

Komunikace byla téměř celý den zcela uzavřena. Policejní hlídky odkláněly provoz.

Nehodu i nadále řeší uherskohradišťští dopravní policisté.

17. září 2021, por. Mgr. Simona Kyšnerová

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem