Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Nedobrzdila za stojícím autem

ZLÍNSKO: Náraz skončil zraněním chodkyně. 

Klidné vody poklidného lázeňského města Luhačovice  včera zčeřila dopravní nehoda dvou osobních vozidel a chodkyně v centru městečka. Řidička Škody Superb zastavila před přechodem pro chodce, avšak řidička za ní jedoucího vozidla nestihla dobrzdit a narazila do vozu před sebou. Ten vlivem nárazu srazil chodkyni přecházející po přechodu pro chodce. S lehkým zraněním skončila v nemocnici. Dechové zkoušky u všech účastníků byly negativní.

V pondělí v jedenáct hodin dopoledne projížděla Luhačovicemi jednapadesátiletá řidička vozidla Škoda Fabia ze sousedního státu ve směru na Dolní Lhotu. V centru města na ulici Masarykova zastavila před přechodem pro chodce, který se zrovna chystala přejít devětašedesátiletá návštěvnice lázeňského města. Toho si zřejmě nevšimla jednapadesátiletá řidička vozidla Škoda Superb jedoucí stejným směrem jako vozidlo stojící před ní a do Škody Fabia narazila. Náraz byl natolik silný, že posunul menší vozidlo kupředu a došlo ke srážce s chodkyní jdoucí po přechodu pro chodce. Zraněnou chodkyni odvezli záchranáři k ošetření do nemocnice. Škoda na vozidlech se vyšplhala na 140 tisíc korun.

Dopravní policisté prověřují, zda se řidička svým jednáním nedopustila trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti. Rozhodující bude lékařská zpráva k charakteru zranění chodkyně a době jejího léčení.

22. srpna 2017, nprap. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda Luhačovice

Dopravní nehoda Luhačovice 

Detailní náhled

Dopravní nehoda Luhačovice 2

Dopravní nehoda Luhačovice 2 

Detailní náhled

Doporavní nehoda Luhačovice 3

Doporavní nehoda Luhačovice 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem