Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Nedělní fotbalové utkání

Pražská policie chystá v souvislosti s nedělním fotbalovým utkáním 1. Gambrinus ligy mezi celky SK Slavia Praha a FC Viktoria Plzeň bezpečnostní opatření.  

Na tomto opatření se bude podílet asi 350 policistů z pořádkové, kriminální, dopravní i cizinecké služby, antikonfliktního týmu, Speciální a Krajské pořádkové jednotky a v neposlední řadě i policistů z oddělení služební hipologie a kynologie. V rámci dohledu nad silničním provozem a veřejným pořádkem budou policistům pomáhat i strážníci Městské policie hlavního města Prahy. V případě potřeby situaci bude monitorovat i policejní vrtulník. Při přípravě bezpečnostních opatření pražská policie velmi úzce spolupracuje nejen s pořadateli, ale i s vedením obou klubů. 
 
Policisté již v průběhu dne budou monitorovat pohyb fanoušků obou celků na území metropole. V případě potřeby zajistí policisté doprovod fanoušků ke stadionu a budou dohlížet nejen na ochranu veřejného pořádku, ale zejména na bezpečnost a plynulost silničního provozu. Stadion
bude pro fanoušky otevřený od šestnácti hodin a třiceti minut. Samozřejmostí je zákaz konzumace alkoholických nápojů či používání pyrotechniky na stadionu. Porušení návštěvního řádu bude sankcionováno.
 
por. Bc. Jan Daněk 3. 11. 2012

vytisknout  e-mailem