Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Nedal si pokoj, skončil ve vězení

VSETÍNSKO: Zloděj putoval před soud. 

V krádežích nadále pokračoval ve Vsetíně jednačtyřicetiletý muž z Valašského Meziříčí. V úterý byl přistižen při krádeži, ve středu ze soudu putoval rovnou do vězení.

Jednačtyřicetiletému muži z Valašského Meziříčí nestačilo, že se do rukou policistů dostal už v pátek. To byl přistižen při pokusu krádeže v jedné ze vsetínských restaurací. V úterý o půl druhé odpoledne jej přistihli opět a zase ve Vsetíně. Tentokrát si jeho chování, kdy schovával sportovní bundu do batohu, všiml prodavač sportovního vybavení v obchodě v centru Vsetína. Prodavač nelenil a zavolal policii. Policisté zloděje převezli na policejní služebnu.

Do případu se vložili kriminalisté zabývající se majetkovou kriminalitou. Tito zjistili, že muž toho má na svědomí trochu více. V obchodě, kde byl přistižen, byl už jednou a to minulé pondělí. Z obchodu bez zaplacení odnesl sportovní bundu za téměř pět a půl tisíce korun. V neděli k večeru potom ještě využil návštěvy ve vsetínské nemocnici. Při odchodu z návštěvy odcizil ze šatny personálu třem zaměstnankyním telefony, doklady, platební karty a hotovost úhrnem za více jak šest a půl tisíce korun.

Muž si v úterý večer převzal od policisty sdělení podezření pro trestné činy krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Ve středu potom muž putoval od soudu přímo do vězení.

 

10. března 2016, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem