Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nechala si cizí peněženku

TEPLICKO - Žena využila příležitost; Rozbil skleník i okna... 

Nechala si cizí peněženku

     Ze spáchání přečinu zatajení věci je podezřelá 53letá žena, která si měla nechat cizí peněženku. Podle dosud zjištěných důkazů měla začátkem listopadu využít toho, že poškozený zapomněl svou peněženku u pokladny a poté, co odešel, si ji vzít. Kromě dokladů přišel muž o pět tisíc korun, duchcovští policisté už ženě sdělili podezření z přečinu, za který by jí mohl soud, v případě prokázání viny, uložit až roční vězení.

Rozbil skleník i okna

     Z přečinu poškození cizí věci byl obviněn 25letý muž, který rozbil skleník své tety a okna bytu své matky. Po předchozí hádce s rodiči ze vzteku poškodil několik tabulí skleníku v zahrádkářské kolonii. Posléze hodil kameny na okno bytu rodičů a rozbil pět skleněných výplní. Celková škoda byla vyčíslena na více jak dvanáct a půl tisíc korun, pokud případ skončí u soudu, mohlo by ho jeho řádění stát až rok svobody.

Řidič byl pod vlivem alkoholu

     Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 19letý mladík, který v úterý večer havaroval u Razic. Pravděpodobně se plně nevěnoval řízení auta a v zatáčce vyjel mimo komunikaci, kde narazil do betonové vpusti odvodňovací strouhy. Policisté mu naměřili přes 1,4 promile alkoholu v dechu, při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění spolujezdce.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo 22. prosince 2017 kolem 13:45 hodin v Teplicích, ul. Dobrovského u řeznictví U Kubalů. Neznámý řidič měl při parkování narazit do levé přední části zaparkovaného vozidla Škoda Fabia a z místa odjet, aniž by učinil opatření, která jsou v souvislosti s dopravní nehodou uložena ze zákona. Podle dosud zjištěných poznatků měl nehodu zavinit řidič vozidla FORD C-MAX červené, nebo vínové barvy, auto by mělo mít poškozený pravý zadní blatník a nárazník. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

28. 12. 2017, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem