Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Nechala klíč v zámku a přišla o peníze, rodný i oddací list

 I přes zákaz řízení jezdil
V 10.45 hodin ve středu 23.7.2008 v Jindřichově za Petrovickým potokem jel 52letý muž se škodovkou bez registračních značek a byl kontrolován policejní hlídkou. Policisté dalším setřením zjistili, že muž má zákaz řízení až do roku 2009. Dechová zkouška byla s negativním výsledkem. Ještě ten den mu bylo sděleno ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.
  
Nechala klíče v zámku a přišla o peníze, rodný i oddací list
Ve Vrbně pod Pradědem - Mnichově v odpoledních hodinách dne 23.7.2008 dosud neznámý pachatel využil nepřítomnosti 56leté ženy, která pracovala na zahrádce a při odchodu z bytu nechala v zámku dveří klíč. Odemkl si byt a odcizil z šatní skříně v kuchyni finanční hotovost ve výši 3 500 Kč, rodné listy a oddací list. Šetří OOP Vrbno pod Pradědem.
   
Jezdil pod vlivem alkoholu
Dne 23.7.2008 albrechtičtí policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení 47letému muži podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Toho se měl dopustit tím, že v Bohušově v neděli 20.7.2008 v odpoledních hodinách řídil po předchozím požití alkoholu vozidlo Ford Escort. Policisté mu naměřili při dechové zkoušce 1.55 promile a zadrželi mu řidičský průkaz.
   
Z bývalého kravína odcizil kovový šrot
V Rýmařově na Okružní ulici se dosud neznámý pachatel vloupal dne 23.7.2008 do bývalého kravína. Rozbil skleněnou výplň okna a vnikl dovnitř. Zde chtěl odcizil nejméně 100 kg kovového šrotu. Byl však vyrušen, nechal šrot naložený na ručním vozíku a utekl. Způsobená škoda činí 1 000 Kč.
 
 
 
vrchní inspektor nprap. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem