Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Nebyli jste svědky incidentu právě vy?

LIBERECKO - Žádáme svědky o spolupráci při vyšetřování v případu napadení mladého muže v Liberci. 

V sobotu 28. října v době kolem 13:50 hodin došlo v ulici Kunratická v Liberci k fyzickému napadení s bodnutím nože do hrudníku mladého muže. 

Vše začalo již na světelné křižovatce ulic Kunratická a Jablonecká. Kolemjdoucí muž plivl na vozidlo tovární značky AUDI A3 bílé barvy v době, kdy vozidlo stálo na světelné křižovatce na červenou.  Řidič uvedeného vozidla, který se chtěl dotázat na důvod tohoto jednání, se za ním rozjel a zastavil v ulici Kunratická. Místo odpovědi však muž opětovně plivl na auto a vystoupivšího řidiče udeřil dvěma údery do obličeje a zasadil mu bodnou ránu nožem do oblasti hrudníku. Řidič byl převezen Zdravotnickou záchrannou službou Liberec s poraněním hrudníku do Krajské nemocnice v Liberci.

Obracíme se na veřejnost se žádostí o pomoc při vyšetřování okolností a příčin incidentu. volejte 158
Přijmeme veškerá svědectví počínaje zastavením vozidel na světelné křižovatce ulic Kunratická a Jablonecká až po samotný incident fyzického napadení. Zároveň přijmeme záznamy z palubních kamer automobilů, které událost zaznamenaly.

Informace předávejte telefonicky prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo se dostavte na služebnu Obvodního oddělení Liberec – Vápenka.

Děkujeme za spolupráci. 

1.11.2023
por. Bc. Klára Jeníčková 
tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje 

vytisknout  e-mailem