Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Nebyli jste svědkem nehody?

HODONÍNSKO: Policisté hledají svědky popisovaných událostí. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. Ve středu 6. dubna v 07:00 hodin došlo ve Veselí nad Moravou v ulici Národních mučedníků k dopravní nehodě. V místě autobusového nádraží u stanoviště č. 5 naboural nezjištěný řidič červené Škody Fabie do předního rohu autobusu, který v tu dobu stál na stanovišti. Po dopravní nehodě řidič zastavil a po prohlídce svého vozidla z místa odjel, aniž by věc dále řešil.

viz. fotografie osádky a červeného vozidla z místa nehody. Foto pod článkem.

 

  1. V úterý 12. dubna ve 13:40 hodin mezi obcemi Vacenovice a Ratíškovice najel na krajnici a havaroval řidič kamionu jedoucí směrem na Vacenovice. Jak uvedl policistům, ohrozit jej měl protijedoucí řidič kamionu Volvo. Řidič havarovaného kamionu, aby zabránil střetu, najel na pravou rozmoklou krajnici, která jej stáhla do silničního příkopu. Hledáme případné svědky této události, kteří by popsali situaci před havárií kamionu.

  2. V úterý 12. dubna v době od 10:30 do 16:00 hodin došlo v Hodoníně v ulici Horní Valy u vchodu bytového domu č.p. 11 k poškození zaparkovaného vozidla. Doposud neustanovený řidič se zřejmě plně nevěnoval řízení vozidla a narazil do zaparkovaného vozidla Peugeot 206. Po nehodě odjel z místa pryč, aniž by na sebe zanechal kontakt nebo chtěl celou věc nějak řešit.

 

Policisté uvítají jakékoliv informace a poznatky k popisovaným událostem. Ozvat se nám můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.

 

por. Bc. Petr Zámečník, 15. 4. 2016

Odkazy do noveho okna

řidič vozidla + žena 2

řidič vozidla + žena 2 

Detailní náhled

vozidlo Š Fabia před odjezdem

vozidlo Š Fabia před odjezdem 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem