Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Nebezpečné vyhrožování

SOKOLOVSKO – Fyzicky napadl i dvě osoby.  

Sokolovští kriminalisté obvinili 57letého muže ze Sokolovska ze spáchání zločinu Ublížení na zdraví a přečinů Nebezpečné vyhrožování a Výtržnictví.
 
Takového jednání se měl obviněný muž dopustit v prvním případě na začátku září poblíž Sokolova, a to poté co mu na pozemek, který není zcela oplocen, vnikl pes 63leté ženy, který se zde snažil chytit slepice. Na jeho pozemek vstoupila i majitelka psa, aby ho odchytla. K té měl však přistoupit obviněný a začít jí vulgárně urážet a vyhrožovat nejen její fyzickou likvidací, ale i členů její rodiny. Poté jí měl i fyzicky napadnout do různých částí těla. Svým jednáním vyvolal v poškozené ženě důvodnou obavu o její zdraví a způsobil jí zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici.
 
O tři měsíce později měl obviněný muž přistoupit v Dolním Rychnově v ulici Náměstí k 56letému muži a vulgárně ho urážet a bezdůvodně ho fyzicky napadat, a to pěstí do oblasti obličeje. Zranění poškozeného muže si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici s následnou hospitalizací.
 
Obviněný muž se takového jednání dopustili přesto, že byl mimo jiné i pro trestný čin Výtržnictví v minulosti odsouzen. V případě, že se prokáže jeho vina, hrozí obviněnému za jeho jednání až osmiletý trest odnětí svobody.
 
nprap. Kateřina Krejčí
5. 12. 2014

vytisknout  e-mailem