Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Nebezpečná munice

České Budějovice - Seniorka donesla včera dopoledne na Oddělení služby pro zbraně a bezpečnostní materiál velké množství pěchotní munice. (Hlasová schránka 974 221 116) 

 
Neobvyklou donášku včera řešili policisté na oddělení služby pro zbraně a bezpečnostní materiál v Českých Budějovicích. Seniorka v rámci vyhlášené zbraňové amnestie přinesla na toto specializované pracoviště velké množství pěchotní munice různých ráží a typů a zábavní pyrotechniku o hmotnosti cca 10 kg.
 
Policisté o donášce okamžitě informovali operačního důstojníka Integrovaného operačního střediska, který na oddělení na Pražské ulici vyslal Pyrotechnickou službu. Ti donesenou munici bezpečně zajistili a převezli do skladu k následné likvidaci.
 
Opakovaně upozorňujeme všechny spoluobčany, aby munici, výbušniny a jiné předměty na oddělení nenosili. Pokud je mají doma a chtějí je v rámci zbraňové amnestie odevzdat, ať nás kontaktují na jednotlivých obvodních odděleních podle svého bydliště. Ostatní již samotní policisté zajistí.
 
por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz
13. listopadu 2014

vytisknout  e-mailem