Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Návštěvník baru vytáhl na majitele nůž

CHEBSKO – Muži nyní hrozí až desetiletý pobyt ve vězení. 

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání místního třiatřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a přečinu výtržnictví.

Obviněný měl na začátku března letošního roku navštívit ve večerních hodinách společně s dalšími dvěma muži jeden z barů v Chebu. Po příchodu mu měl ovšem majitel baru okamžitě sdělit, ať odejde. Důvodem mělo být, že třiatřicetiletý muž se v baru v minulosti již několikrát choval nevhodně. Na to měl muž zareagovat tak, že z bundy vytáhl gumový obušek a snažil se majitele baru udeřit. To se mu ovšem nepodařilo, protože útoku zabránili hosté baru, kteří muže odstrčili. To ale nebylo z jeho strany vše, protože následně měl z bundy vytáhnout nůž a znovu se snažit zaútočit na majitele zařízení. Tentokrát se měl dostat do jeho těsné blízkosti, ovšem k fyzickému kontaktu nedošlo. Poté byl agresivní muž znovu zadržen návštěvníky baru a majitel okamžitě přivolal policejní hlídku. Obviněný muž měl při svém odchodu ještě židlí poničit skleněnou výplň u vchodových dveří.

Po provedených šetřeních policisté třiatřicetiletého muže zadrželi a v případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

nprap. Jakub Kopřiva
29. 5. 2019

vytisknout  e-mailem