Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Návštěva příměstského tábora

PRAHA VENKOV-JIH – Policista z oddělení tisku a prevence ve středu letošního 12. července navštívil děti z příměstského tábora při ZŠ Jílové u Prahy. 

K setkání došlo v Jílovém u Prahy v areálu základní školy. Při setkání se děti seznámily se základními pravidly bezpečného chování v silničním provozu, zejména jak se mají chovat na přechodu pro chodce, nebo při jízdě na jízdním kole či koloběžce. Na sportovní ploše školního hřiště si pak měly možnost na improvizovaně vybudovaném dopravním hřišti ověřit znalosti dopravních značek jízdou na jízdních kolech a koloběžkách.
Při „technické prohlídce“ jejich cestovních prostředků je policista upozornil na povinnou výbavu jízdního kola v silničním provozu. Před tím, než proběhla zmiňovaná kontrola technického stavu jejich jízdních kol a koloběžek, musely děti splnit úkol, spočívající v sepsání seznamu povinné výbavy jízdního kola, aby se s ním mohly pohybovat v silničním provozu.
V závěru návštěvy si pak děti vyplnily test pro cyklisty, aby si ověřily znalosti s dopravních předpisů. Za vyplněný test pak obdržely malou pozornost, aby měly příjemnou vzpomínku na své dopolední setkání s policistou, které proběhlo v poklidné, veselé a ničím nerušené atmosféře.

por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
PČR Praha venkov-JIH
13. července 2017

Odkazy do noveho okna

příměstský tábor Jílové u Prahy 1.

příměstský tábor Jílové u Prahy 1. 

Detailní náhled

příměstský tábor Jílové u Prahy 2..

příměstský tábor Jílové u Prahy 2.. 

Detailní náhled

příměstský tábor Jílové u Prahy 3..

příměstský tábor Jílové u Prahy 3.. 

Detailní náhled

příměstský tábor Jílové u Prahy 4..

příměstský tábor Jílové u Prahy 4.. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem