Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Návštěva prezidenta republiky

KRAJ VYSOČINA: Policisté zajišťují veřejný pořádek, bezpečnost a plynulost dopravy 

27. června 2014
 
V pátek 27. června zakončil prezident České republiky pan Miloš Zeman v odpoledních hodinách svoji třídenní pracovní návštěvu v Kraji Vysočina. Od středy do pátku navštívil pan prezident čtyři z pěti okresů Vysočiny a s občany se setkal v sedmi městech kraje. V rámci pracovní návštěvy pana prezidenta na Vysočině připravili policisté Krajského ředitelství policie kraje Vysočina bezpečnostní opatření. Úkolem policistů bylo zejména zajistit bezpečnost a veřejný pořádek na všech místech, která pan prezident navštíví. Prioritou bylo také zajištění bezpečnosti a plynulosti v oblasti dopravy, a to zejména při přesouvání kolony vozidel převážející prezidenta republiky. Policisté spolupracovali při zajišťování bezpečnosti pana prezidenta s policisty Útvaru pro ochranu prezidenta ČR.  
 
Pracovní návštěva pana prezidenta Miloše Zemana v pátek pokračovala ještě na Žďársku, kde navštívil Velkou Bíteš. Ve městě pan prezident zavítal na řadu míst a po poledni se na Masarykově náměstí setkal s občany. Ze Žďárska pan prezident Miloš Zeman zamířil na Třebíčsko, kde svoji pracovní návštěvu v Třebíči zakončil. Policisté opět zajišťovali koloně vozidel hladký průjezd oběma městy a bezpečný a plynulý přesun na všech trasách. V obou městech policisté zajišťovali bezpečnost prezidenta republiky a dohlíželi na dodržování veřejného pořádku. 
 
„V rámci třídenní pracovní návštěvy prezidenta republiky na Vysočině jsme zajistili na všech místech, která pan prezident navštívil, bezpečnost a veřejný pořádek, ke komplikacím nedošlo ani v oblasti dopravy,“ řekl velitel opatření plk. Mgr. Karel Sehnal, náměstek ředitele Krajského ředitelství policie kraje Vysočina.
 
 
26. června 2014
 
Ve čtvrtek 26. června pokračovala třídenní pracovní návštěva prezidenta České republiky pana Miloše Zemana v Kraji Vysočina.  Na místech, která prezident republiky navštíví, je vždy nasazen adekvátní počet policistů, tak aby byla zajištěna bezpečnost a veřejný pořádek. Prioritou je pro policisty také zajištění bezpečnosti a plynulosti v oblasti dopravy, a to zejména při přesouvání kolony vozidel převážející prezidenta republiky.
 
Pracovní návštěva pana prezidenta Miloše Zemana pokračovala ve čtvrtek na Pelhřimovsku, kde navštívil města Pacov a Humpolec. Ve městech pan prezident zavítal na řadu míst, v dopoledních hodinách se v Pacově na náměstí Svobody setkal s občany. Policisté opět zajišťovali koloně vozidel bezpečný a plynulý průjezd městy a přesun na všech trasách. Po celou dobu návštěvy prezidenta republiky se policisté zaměřili na místa, která pan prezident navštívil, a dohlíželi zde na bezpečnost a veřejný pořádek.
 
Z Pelhřimovska pan prezident Miloš Zeman zamířil na Zďársko. Na trase zajišťovali policisté koloně vozidel bezpečný a plynulý přesun. Pan prezident navštívil Žďár nad Sázavou a Nové Město na Moravě, kde se na náměstích setkal s občany. V obou městech policisté zajišťovali bezpečnost prezidenta republiky a dohlíželi na dodržování veřejného pořádku na všech místech, která navštívil. Ve městech policisté dohlíželi na bezpečnost silničního provozu a zajišťovali koloně vozidel plynulý průjezd.
 
V rámci druhého dne návštěvy prezidenta republiky na Vysočině policisté do současnosti neřešili žádné narušení veřejného pořádku, ke komplikacím nedošlo ani v oblasti dopravy.
 
Pracovní návštěva pana prezidenta Miloše Zemana na Vysočině bude v pátek pokračovat na Žďársku a Třebíčsku.

 

25. června 2014

Ve středu 25. června započala třídenní pracovní návštěva prezidenta České republiky pana Miloše Zemana v Kraji Vysočina. Od středy do pátku navštíví pan prezident čtyři z pěti okresů Vysočiny a s občany se setká v sedmi městech kraje.
 
V rámci pracovní návštěvy pana prezidenta na Vysočině připravili policisté Krajského ředitelství policie kraje Vysočina bezpečnostní opatření. Policisté spolupracují při zajišťování bezpečnosti pana prezidenta s policisty Útvaru pro ochranu prezidenta ČR. Na místech, která pan prezident navštíví, bude nasazen adekvátní počet policistů, tak aby byla zajištěna bezpečnost a veřejný pořádek. Prioritou je pro policisty také zajištění bezpečnosti a plynulosti v oblasti dopravy, a to zejména při přesouvání kolony vozidel převážející prezidenta republiky.
 
Pracovní návštěvu pan prezident Miloš Zeman ve středu zahájil na Jihlavsku. V krajském městě navštívil řadu míst a v odpoledních hodinách se na Masarykově náměstí setkal s občany. Policisté po celou dobu jeho návštěvy zajišťovali bezpečný a plynulý průjezd kolony vozidel krajským městem, dále se zaměřili na místa, která pan prezident navštívil, a dohlíželi zde na jeho bezpečnost. Na jihlavském náměstí při setkání prezidenta republiky s občany dohlíželi policisté na bezpečnost a veřejný pořádek.
 
Z Jihlavy poté pan prezident Miloš Zeman zamířil do Polné. Na této trase zajišťovali policisté koloně vozidel bezpečný a plynulý přesun. V Polné poté zajišťovali bezpečnost prezidenta republiky na Karlově náměstí, kde se setkal s občany, a na dalších místech která ve městě navštívil.
 
V rámci prvního dne návštěvy prezidenta republiky na Vysočině policisté do současnosti neřešili žádné narušení veřejného pořádku. Ke komplikacím nedošlo ani v oblasti dopravy, policisté zajistili koloně vozidel plynulý průjezd městy i na trase z Jihlavy do Polné.
 
Pracovní návštěva pana prezidenta Miloše Zemana na Vysočině bude ve čtvrtek pokračovat na Pelhřimovsku a Žďársku.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
 

 

vytisknout  e-mailem