Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Návštěva letního tábora

PRAHA VENKOV-JIH/PŘÍBRAM – Policista z oddělení tisku a prevence navštívil ve středu 10. srpna letní tábor v Hrachově. 

Setkání s mladými „táborníky“ se uskutečnilo v odpoledních hodinách ve venkovním areálu rekreačního střediska, nacházejícím se poblíž obce Hrachov na Příbramsku, kde jsou v rámci letních prázdninových aktivit pořádány zážitkové a různě tematicky zaměřené letní tábory sdružením CentrumDeti.czLT Hrachov 3.
Účastníci se tak měli možnost seznámit nejen s činností Policie České republiky, s jejími jednotlivými službami a policejní technikou, kterou policisté využívají ke službě, ale i s podmínkami a kritérii, která musí splňovat uchazeč o službu u Policie ČR. 
Rovněž si s nimi policista povídal i o tom, jak se správně a bezpečně chovat v silničním provozu, zejména jako cyklisté, či jak se zachovat, nebo kam se obrátit o pomoc, pokud se setkají se šikanou. Diskutovali i o případech, kdy a za jakých okolností lze zavolat na tísňové linky jednotlivých složek IZS. Přítomní pozorně poslouchali a nebáli se ani doplňujících otázek. Stejně tak i jejich různé dotazy, které se dotýkaly diskutovaných témat a činností Policie České republiky, nezůstaly bez odpovědí. 
Atmosféra tohoto prázdninového setkání byla pro všechny uvolněná, přátelská a ničím nerušená, a již dnes se těšíme na další setkání. 
Další fotografie či informace zde.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
komisař oddělení tisku a prevence
12. srpna 2022

Odkazy do noveho okna

LT Hrachov

LT Hrachov 

Detailní náhled

LT Hrachov 1.

LT Hrachov 1. 

Detailní náhled

LT Hrachov 2.

LT Hrachov 2. 

Detailní náhled

LT Hrachov 3.

LT Hrachov 3. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem