Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Násilník se dožadoval uspokojení

BRNO: Kriminalisté potřebují hovořit se třemi mladíky, kteří pomohli přepadené dívce.  

Brněnští kriminalisté z 1. oddělení, kteří se věnují objasňování násilné trestné činnosti, řeší aktuálně pokus znásilnění dvacetileté dívky, ke kterému mělo dojít ve středu kolem druhé hodiny ranní. Slečna se vracela domů z noční směny a šla pěšky směrem od centra po ulici Křenové. Měla v uších sluchátka a poslouchala hudbu.

Před mostem přes řeku Svitavu ji náhle zezadu za krk uchopil neznámý muž,  zakryl ji ústa a zatáhl k železničnímu objektu. Muž dívce řekl, že se jí nic nestane, když mu provede orální sex. Mladé ženě se podařilo zakřičet o pomoc a po chvíli se muži vysmekla. 

V tom okamžiku se na protější straně objevila trojice mladíků na kolech, kteří situaci zaregistrovali a přispěchali na pomoc. Dva z nich začali pronásledovat podezřelého a jeden z mladíků čekal s přepadenou dívkou na místě. Pachateli se však podařilo utéct. Jeden z mladých mužů pak doprovodil ženu domů.

Na policii s oznámením se bohužel dívka obrátila až následující den. Kriminalisté nyní žádají trojici mladíků, kteří přepadené pomohli, aby se neprodleně přihlásili na policii na telefonním čísle 974 625 824 a poskytli svědectví.

Popis pachatele: Muž bílé pleti ve věku do 25 let, hovořící česky bez přízvuku, hubené postavy. Na sobě měl černou bundu s kapucí na hlavě a kalhoty tmavé barvy.

Policie ČR děkuje za spolupráci!

Zvukový záznam:0411.mp3

por. Andrea Cejnková, 4. listopadu 2016

Odkazy do noveho okna

3 místo3

3 místo3 

Detailní náhled

1 místo1

1 místo1 

Detailní náhled

2 místo2

2 místo2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem