Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Násilník napadl ženu na WC

Policie intenzivně pátrá po násilníkovi. 

Kriminalisté z Obvodního ředitelství Praha III pátrají zatím bezvýsledně po neznámém násilníkovi, který v pátek 25.září 2009 v době mezi 09:45 hod. a 10:00 hod. napadl nic netušící zákaznici Nákupní galerie Fénix v Praze 9 Vysočanech přímo na dámských toaletách. Pachatel využil příležitosti, kdy se 34letá žena věnovala osobní hygieně v umývárně, přistoupil k ní zezadu a začal nešťastnici škrtit, přičemž se ji snažil odtáhnout do odlehlejších částí toalet. Napadená žena se však útočníkovi ubránila, vytrhla se ze sevření a z toalet utekla. Násilník se staženými kalhotami a obnaženým přirozením chvíli otálel a následně zmizel v prostorách nákupního centra.
 
Na základě popisu a záběru získaného z kamerového systému kriminalisté pátrají po:  muži ve věku kolem 40-50 let, cca 180 centimetrů vysokém, bílé barvy pleti, s hmotností kolem 90 kilogramů, střední postavy, s tmavými vlasy, které jsou krátce střižené a rozčepýřené. Hledaný muž má pravděpodobně hnědé oči, mezi předními zuby mezeru, ošklivé zuby, ošklivou pleť s jizvičkamia je bez vousů. V době napadení byl oblečen do látkových kalhot světlé barvy, na sobě měl tričko s podélnými proužky bílé barvy.
 
Je pravděpodobné, že násilník má na svědomí i další obdobné útoky na ženy, proto kriminalisté uvítají jakékoli informace k osobě pachatele na tel. č. 974 859 325, 974 859 537, 974 858 101. Občané své poznatky mohou telefonovat i na tísňovou linku 158.
 
Odkazy do noveho okna

Násilník z Fénixu-1.jpg

Násilník z Fénixu-1.jpg 

Detailní náhled

Násilník z Fénixu-2.jpg

Násilník z Fénixu-2.jpg 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem