Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Násilník dopaden

Čtyři pokusy o znásilnění 

Výbornou a profesionálně odvedenou mravenčí prací zadrželi  pracovníci trutnovské kriminálky několik dnů před vánočními svátky v centru Trutnova mladíka, který se měl dopustit hrubé neslušnosti, ale i nebezpečného jednání. Od začátku dubna do 19. prosince 2008 nejméně v pěti případech na různých místech Trutnova a Malých Svatoňovic ve čtyřech zadokumentovaných případech si chtěl svou přízeň a sexuální apetit obviněný vynutit na mladých ženách za použití násilí. Všechny čtyři případy sexuálního obtěžování komisař kriminální policie kvalifikoval jako pokus o znásilnění.
V sobotu 20. prosince 2008 spadla klec. Komisař služby kriminální policie a vyšetřování Policie České republiky Okresního ředitelství v Trutnově sdělil mladíkovi, který nerespektoval zákon ani normy slušného chování, obvinění ze spáchání provinění znásilnění ve stádiu pokusu a výtržnictví.
Po kompletním zadokumentování protiprávního jednání bude celý spis předán na Okresní státní zastupitelství v Trutnově k dalšímu opatření. Za provinění znásilnění a výtržnictví může být soudem uložen trest odnětí svobody až na čtyři roky.
nprap.  Udo  Ertner
26. 2. 2009

vytisknout  e-mailem