Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Naše policistky získaly na policejním mistrovství bronz

ZLÍNSKÝ KRAJ: Střelecký úspěch našich policistek. 

Minulý týden, od 30. srpna do 2. září 2021, proběhlo v Opařanech Policejní mistrovství České republiky ve střelbě z krátkých služebních zbraní. Naše krajské ředitelství na mistrovství úspěšně reprezentovalo tříčlenné družstvo policistek, které se do soutěže nominovaly z krajského kola soutěže ve střelbě.

Tým policistek ve složení nprap. Aneta Kosečková z odboru cizinecké policie, nprap. Monika Kubíčková z obvodního oddělení ve Slavičíně a nstržm. Jana Mikulajová z obvodního oddělení ve Vsetíně byly velmi úspěšné. Po třídenní náročné střelbě získaly bronzovou medaili.

Do soutěže se zapojilo jedenáct tříčlenných družstev z jednotlivých krajů v republice. Soutěžilo se v praktické policejní střelbě v pohybu i na pohyblivé cíle.

Kromě zmíněných policistek, které se soutěže účastnily poprvé, reprezentovali naše krajské ředitelství i policisté z oddělení služební přípravy, kteří soutěžili jako jednotlivci i jako družstvo ve složení nprap. Marek Novotný, nprap. Pavel Juřena, nprap. Libor Bobčík. Kolegové však nedosáhli takového úspěchu, jako naše bronzové policistky, kterým gratulujeme a přejeme spoustu dalších úspěchů!

Na fotografii tým policistů KŘP ZLK -  nahoře zleva: Monika Kubíčková, Jana Mikulajová, Aneta Kosečková, dole zleva: Pavel Juřena, Libor Bobčík, Marek Novotný

8. září 2021, mjr. Mgr. Lenka Javorková 

Odkazy do noveho okna

Aneta Kosečková

Aneta Kosečková 

Detailní náhled

Předávání ocenění

Předávání ocenění 

Detailní náhled

Tým Krajského ředitelství policie Zlínského kraje

Tým Krajského ředitelství policie Zlínsk... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem