Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nářadí za více než sto tisíc bylo odcizeno ze stavební buňky

PRAHA VENKOV-ZÁPAD – Neviděli jste někoho? 

Policisté z obvodního oddělení Libčice opět šetří krádež nářadí ze stavební buňky, k ní došlo pravděpodobně v nočních hodinách z úterý 7. na 8. září v ulici Roztocká v Úholičkách.

Podle dosavadního šetření neznámý pachatel přestřihl visací zámek do stavební buňky, čímž si sjednal přístup do vnitřního prostoru a poté odcizil lasery, motorovou pilu, různé typy pil, vrtačku a další druhy nářadí v hodnotě přesahující 170 tisíc korun.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za což pachateli hrozí v případě dopadení a odsouzení trest odnětím svobody na jeden rok až pět let.

Aby se podařilo zloděje vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od občanů, kteří spatřili v obci Úholičky, v ulici Roztocká, ve výše uvedené době nějakou podezřelou osobu. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na jakémkoliv obvodní oddělení policie, nebo mohou kontaktovat policisty na telefonním čísle 974 866 400. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.
 


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Praha venkov-západ
10. září 2021

vytisknout  e-mailem