Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Napsal "Svět bez válek je možný"

" S motorkou vzal i techničák", "Poškodil kanalizaci" a další zprávy z Bruntálska 

Poškodil kanalizaci
Po dodání vyčíslení škody překvalifikovali bruntálští policisté v těchto dnech přestupek proti majetku na trestný čin poškozování cizí věci. Toho se měl dopustit dosud neznámý pachatel tím, že v době od 23. do 24.9.2009 na stavební parcele v Oborné poškodil na základové desce rodinného domu nainstalovanou kanalizaci. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 5 723 Kč.
 
Napsal „Svět bez válek je možný“
V době od 16. do 20.10.2009 v Rýmařově na ulici Hornoměstská dosud neznámý pachatel poškodil fasádu a dveře budovy garáže. Na boční dveře nakreslil kosočtverec s čárou uprostřed, na zadní fasádu budovy nastříkal obrazec o rozměru 5x2 metry a na dvířka od elektrického rozvaděče napsal „Svět bez válek je možný“. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 2 500 Kč a je podezřelý z trestného činu poškozování cizí věci.
 
Střet se zvěří
V 19,50 hodin v úterý 20.10.2009 mezi obcí Zátor a Krnov jel 46letý muž s vozidlem Škoda Octávia. Na přímém úseku vozovky mu z pravého silničního příkopu bezprostředně před vozidlo vběhla srna. Došlo ke střetu a usmrcení zvířete. Ke zranění osob nedošlo. Způsobená škoda činí 80 tisíc Kč.
 
Vzal techničák i s motorkou
Krádež vloupáním do stodoly šetří nyní albrechtičtí policisté. V době od 1. do 20.10.2009 v Jindřichově dosud neznámý pachatel vyrazil dveře stodoly, která je součástí domu a vnikl dovnitř. Zde se dostal i do obytných prostor, kde odcizil živnostenský list majitele domu a velký technický průkaz k motocyklu JAWA. Ze stodoly vzal jawu, motorovou pilu, elektrickou sekačku, šicí stroj na obuv, měřící pásmo k lesní činnosti a další různé věci. Způsobená škoda činí 14 500 Kč.
 
                                                                                  
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem