Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Napadla manžela

ZLÍNSKO: Policisté ženu vykázali ze společného obydlí.  

Policisté z obvodního oddělení v Napajedlech vyjeli v sobotu ráno prověřit oznámení o napadení nožem. Na konci tohoto incidentu je pak žena v policejní cele a lehce zraněný muž na lékařském vyšetření.
Ještě v pátek večer vše vypadalo poklidně a manželé spolu odjeli do nedalekých Otrokovic na diskotéku. Tam však, zřejmě i vlivem vypitého alkoholu, začal vzájemný konflikt, během něhož žena usedla do vozidla taxi a odjela. Její manžel zanedlouho také odjel domů, tam však zjistil, že jeho choť ještě nedorazila. Párkrát se to ale už stalo, proto tomu nepřikládal žádnou váhu a šel spát. Manželka se vrátila až ráno a zamířila si to přímo do ložnice. Namísto něžného polibku však muže probudila hurónským křikem. Ten vstal a odešel do kuchyně, což však manželku ještě více rozezlilo, a tak přitvrdila. Vzala do ruky nůž a snažila se muže bodnout. Její partner útok odvrátil, nůž jí z ruky vytrhnul a chtěl opět odejít z blízkosti běsnící ženy. Tím však atak neskončil. Za chvíli přiletěl na jeho hlavu prázdný půllitr a hned po něm opět udeřila manželka s nožem v ruce. I tentokrát se napadený muž ubránil, avšak nyní již zatelefonoval na linku 158 a požádal o pomoc.
Opilá žena skončila v policejní cele a je podezřelá ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví ve stadiu pokusu. A za to jí v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři léta. Domů navíc po dobu deseti dnů nesmí, jelikož ji policisté ze společného obydlí vykázali.

 

20. srpna 2013, nprap. Petr Jaroš

vytisknout  e-mailem