Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Napadl ženu, protože špatně zaparkovala

ZLÍNSKO: Je obviněný z výtržnictví a ublížení na zdraví.  

Komisařka kriminální policie obvinila dvaačtyřicetiletého muže z Otrokovic z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví, protože v polovině října loňského roku, před devátou hodinou ráno, fyzicky napadl třiatřicetiletou ženu ze Zlínska. Rozlítilo ho, že ve Zlíně u polikliniky zastavila poblíž žluté čáry zakazující parkování. Protože nereagovala na jeho upozornění, násilím ji vytáhl z auta, fyzicky ji napadl a pustil ji až v okamžiku, kdy se do konfliktu vložila kolemjdoucí.

Žena přijela k poliklinice, kde u chodníku zastavila a čekala na svou kolegyni, které chtěla předat obálku a zase odjet. K jejímu vozu přišel cizí muž a přes zavřené okýnko na ni gestikuloval a tvrdil, že špatně stojí. Žena si ho nevšímala. Muž pořád dokola opakoval, že tam nesmí stát. Řidička ho požádala, aby jí dal pokoj a dívala se jinam. Muž se po několika minutách rozčílil natolik, že ženu vytáhl z auta, udeřil ji několikrát pěstí do obličeje a držel ji v pevném sevření kolem krku až do doby, než jiná paní zavolala policisty. Vyděšené a překvapené řidičce způsobil zranění krku, se kterým se léčila několik týdnů.

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví a po prověření všech okolností a provedení nutných úkonů muže obvinili. V případě uznání viny a odsouzení hrozí dosud netrestanému muži až tři roky vězení.

 

 

 

23. března 2016, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem