Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Napadený řidič autobusu v Kladně

KLADENSKO – Policie pátrá po dvou pachatelích, kteří fyzicky napadli řidiče. 

Policisté obvodního oddělení Kladno Kročehlavy v současné době prošetřují případ napadeného čtyřiadvacetiletého řidiče v Kladně, který byl oznámen dne 14. ledna 2020 na policejní služebnu.

Téhož dne krátce po sedmé hodině v ulici Billundská v Kladně ve svozovém autobuse  č.614 došlo k fyzickému útoku od dvou cestujících vůči řidiči. V danou chvíli v autobuse cestovalo na této lince několik cestujících. Nejprve neznámý pachatel nastoupil do autobusu a  slovně napadl řidiče s výtkou, že předešlý den přijel na zastávku pozdě. Dále do autobusu nastoupil předními dveřmi další muž, který řidiče následně napadl zezadu pěstmi do hlavy a poté byl opět zezadu fyzicky napaden do hlavy a těla prvním mužem. Následkem tohoto násilnického jednání řidič skončil na vyšetření v kladenské nemocnici.

Policisté po pachatelích pátrají a případ prošetřují jako podezření z trestného činu výtržnictví.

Policie vyzývá občany, kteří dne 14. ledna 2020 po sedmé hodině cestovali tímto svozovým autobusem č. 614 a zaznamenali v ulici Billundská fyzický útok na řidiče a mohli by i poskytnout informace k popisu pachatelů, aby své poznatky oznámili na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158 a svým svědectvím dopomohli při dopadení těchto pachatelů.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
17. ledna 2020

vytisknout  e-mailem